Enkel middag

"Att vara vegan kräver sådan tid med maten" sägs det ofta.

Här kommer ett så löjligt enkelt recept på en god, näringsrik och mättande middag som inte tar längre tid än vad det tar att koka snabbmakaroner och steka lite köttbullar.

Fryst spenat
Broccoli (jag använde fryst här med, går vilket som)
Hackad gullök
Champinjoner
2 förpackningar blandade bönor.
Havregrädde
2 st grönsaksbuljong

Stek alla grönsaker på svag värme, häll på havregrädde och lägg i buljongtärningarna. Tillsätt valfria kryddor, vi hade paprikakrydda, svartpeppar och muskotnöt. Låt puttra en stund.

Varsågod och njut. En enkel, snabb vegansk middag.

Madlady

Som bekant var det black friday i Fredags. Och herregud, måste bara säga några ord om folkmassorna på stan. Herregud. Jag och Andreas åkte ner efter jag slutat jobbet till Linköpings city och ja, vad ska man säga? Det var folk precis överallt och i överflöd. Jag besökte 3 affärer, sen gav jag upp och vi åkte hem igen och kände att tacka gode gud att det finns nätshopping. Det första plagget jag klickade hem var denna mysdress från madlady, fick hem paketet igår och har levt i den sedan dess. Den är inte bara sjukt snygg, den är otroligt skön också. Tack vare black friday var det 20% på hela sortimentet, så klickade hem denna för 279kr! 
 
Det blev mer som klickades hem men allting har inte kommit ännu så det får jag visa när det kommit hem!

Glad överraskning

För några veckor sedan rensade jag ju ur mitt smink, som ni fick se i ett tidigare inlägg. Där rensade jag b.la. ut alla mina ögonskuggor då dem jag hade hade ett märkte som antingen testade på djur eller som innehöll animaliska produkter. Jag tyckte det var lite tråkigt men tänkte att jag får kolla upp och hitta en palett som är "Vegan-Ok". 
En vecka senare får jag en överraskning av min sambo. Han har då beställt hem denna palett av märket Sleek till mig som är en palett med fina, standard, ögonskuggor som är helt veganska. Jag blev så glad och tacksam, tänk vilken fin sambo jag har!