Älskade snö

Hur passande är inte det här? Det är 1a december och snön yr ner utanför fönstret. Det började straxt efter vi varit ute på en långpromenad med Luna!

Tänk vad passande.. åh. Jag är så glad!

Babyshower

För ca två veckor sedan hade jag en babyshower för en vän till mig och tur var väl det för bara 5 dagar efter babyshowern föddes lilla Malva! 
Babyshowern hölls på en lördag efter en intensiv arbetsvecka så det blev att bjuda på köpe-fika, så det blev delicatobollar, oreokakor och singoallas kakor med olika smaker - riktigt veganfika! 
Dagen blev jätte lyckad och mamman blev så glad och överraskad då hon inte visste något om babyshowern innan, det är hennes fjärde barn som nu kom till världen så hon var verkligen värd en dag bara för henne. 

1:a December

Idag är det 1e december och det innebär mycket roligt, bland annat att man får öppna första luckan i julkalendern. Och titta vilken underbar sambo jag har, han har köpt vegansk chokladkalender till mig eftersom han vet hur mycket jag älskar choklad!
Och jag kan ju säga såhär.. han köpte inte bara 1 kalender. Utan 6 stycken! 2 stycken har jag gett bort till två vänner, 1 har han fått och så har jag hela 3 st själv, snacka om att det blir lyxiga dagar fram till julafton haha.