Det första inlägget, 31 Oktober 2016


Gårdagens veganska pizza med veef från Astrid & Aporna, kronärtskocka, skogschampinjoner, violife ost, färsk bladspenat, körsbärstomater och rydbergs bearnasiesås (den är helt vegansk, fantastiskt)
 

 
 
Jag har länge sagt till min sambo, jag ska börja blogga. Dels för att jag gjorde detta när jag var yngre och tyckte det var riktigt roligt, men också för att jag vill nå ut till andra människor - och inspirera. 
 
Jag är alltså en tjej på 25 år som kommer från Norrköping, men är numer bosatt i Linköping efter att ha träffat kärleken här, Andreas. Vi bor tillsammans med våran American Bully tjej, Luna, som är 6 månader gammal. 
 
När jag träffade min sambo var jag köttätare ut i fingertopparna, medans min sambo var vegan - och det tog inte lång tid innan han introducerade mig för all fantastiskt mat som finns när man enbart äter växtbaserad kost och jag blev helt såld. Efter en tid insåg jag hur mycket bättre jag mådde, i både hjärtat, hjärnan och kroppen, när jag åt denna kost så för mig blev det självklart. 
Kan jag göra något för både djuren, miljön och mig själv genom att utesluta allt som kommer från djurriket så blev det ett självklart val att fortsätta äta växtbaserad kost.

Så här är jag idag, 25år gammal och har aldrig mått bättre. 

Med denna blogg hoppas jag att kunna inspirera fler folk genom att visa upp vilka alternativ det finns. 
Självklart kommer bloggen handla om så mycket mer än bara mat, men mer om det i kommande inlägg. 
 
 
 

Kommentera här: